Computer reparatie Hoorn

Computer reparatie? Wij helpen u in Hoorn!

Computer defect en/of software probleem in Hoorn?

Heeft u nu computerhulp nodig of bent u slachtoffer geworden van een virusaanval? Aarzel niet en bel ons op via 0229-706170. Bij ons regelt u softwarehulp, reparatie of een gezonde computer/laptop snel en gemakkelijk!

Wij bieden drie mogelijkheden: onze monteur komt bij u langs, wij helpen u op afstand (telefonisch), u geeft het af op ons hoofdkantoor.

Wij helpen u direct aan de telefoon of we sturen een erkende ICT-specialist langs. Dus heeft u computerschade, software- of computerproblemen in Hoorn en wenst u hulp, bel ons deze avond. Onze computerreparateurs werken zes dagen per week en zijn, bijna, dagelijks bij u in de buurt om reparaties uit te voeren of om u weer op weg te helpen.

Na uw melding komen we direct in actie, deze avond hulp in Hoorn?

Computerhulp Hoorn helpt u graag en snel met de vervanging of reparatie van: computers, pc's, laptops en monitors. Gedegen en goed advies, snel op locatie in Hoorn. Onze medewerkers weten exact wat er bij uw computersysteem past. Uiteraard krijgt u het best mogelijke advies bij het maken van de juiste keuze.

Vaak de voordeligste in Hoorn voor computer hulp en computer reparatie: bel en plan onze monteur op locatieservice vanaf €70,00 incl. diagnose en kleine reparatie! Kijk gerust op onze tarievenpagina.

Bel deze avond nog met 0229-706170 en we helpen u nu!
Wij helpen u op afstand per telefoon of komen bij u langs.
Wij hebben geen winkels.

Wij helpen U in de gehele 0229 regio en omgeving, dus ook in: Avenhorn, Spierdijk, Zwaag, en uiteraard in 1621 CC Hoorn.

Lees onze reviews op klantenvertellen.nl:
Beoordeling door klanten: 7.9/10
» 209 beoordelingen

Computer reparatie Hoorn
0229-706170