Computer reparatie Katwijk

Computer reparatie? Wij helpen u in Katwijk!

Computer reparatie

Bel deze middag 071-7600086 voor computerhulp in Katwijk! Ook voor het onderhoud en service van uw computer, laptop of pc staan wij 313 dagen per jaar voor u klaar. Ook 's avonds en op zaterdag.

Ervaren ICT professionals: laptopcomputerreparatie.nl werkt uitsluitend met gekwalificeerde computerreparateurs en levert ook gecertificeerde onderdelen. Wij zijn erkend computer reparateur en werken volgens de ISO en NEN norm. Dat geeft u 100% zekerheid dat er goed gerepareerd wordt en blijft u verzekerd van garantie. Computerproblemen in de toekomst worden hiermee beperkt.

Uw computer is snel weer in optimale conditie.
Vaak de voordeligste in Nederland voor computer reparatie, bekijk onze tarieven »

Wij hebben drie oplossingen:
Wij helpen u op afstand (telefonisch), de monteur komt bij u langs, of u komt op afspraak langs bij één van de servicecentra.

Onze servicewagens hebben voldoende voorraad en kunnen de reparatie vaak direct uitvoeren. Indien nodig nemen wij uw apparaat mee en krijgt u indien gewenst een vervangende laptop.

Computer reparatie Katwijk: nu hulp nodig?
Wij helpen u op afstand per telefoon of komen bij u langs. Wij hebben geen winkels. Heeft u advies nodig over de verschillende soorten computers en beveiligingsmaatregelen die er zijn, en waar u het beste voor kunt kiezen om de hoogste graad van beveiliging te behalen? Bel deze middag 071-7600086. Iedere dag en avond bereikbaar voor computer reparatie!

Let op: Wij hebben vijf servicecentra in Amstelveen, Amsterdam, Leiden, Nieuw-Vennep en Utrecht CS. Bel voor afgiftemoment. Of bel voor een monteur op locatie (vanaf €70,00) inclusief diagnose en een kleine reparatie. Wij helpen u nu via de telefoon cq. bezoeken u graag op afspraak.

Computer defect en/of software probleem in Katwijk?

Heeft u nu computerhulp nodig of bent u slachtoffer geworden van een virusaanval? Aarzel niet en bel ons op via 071-7600086. Bij ons regelt u softwarehulp, reparatie of een gezonde computer/laptop snel en gemakkelijk!

Wij bieden drie mogelijkheden: onze monteur komt bij u langs, wij helpen u op afstand (telefonisch), u geeft het af op ons hoofdkantoor.

Wij helpen u direct aan de telefoon of we sturen een erkende ICT-specialist langs. Dus heeft u computerschade, software- of computerproblemen in Katwijk en wenst u hulp, bel ons deze middag. Onze computerreparateurs werken zes dagen per week en zijn, bijna, dagelijks bij u in de buurt om reparaties uit te voeren of om u weer op weg te helpen.

Na uw melding komen we direct in actie, deze middag hulp in Katwijk?

Computerhulp Katwijk helpt u graag en snel met de vervanging of reparatie van: computers, pc's, laptops en monitors. Gedegen en goed advies, snel op locatie in Katwijk. Onze medewerkers weten exact wat er bij uw computersysteem past. Uiteraard krijgt u het best mogelijke advies bij het maken van de juiste keuze.

Vaak de voordeligste in Katwijk voor computer hulp en computer reparatie: bel en plan onze monteur op locatieservice vanaf €70,00 incl. diagnose en kleine reparatie! Kijk gerust op onze tarievenpagina.

Bel deze middag nog met 071-7600086 en we helpen u nu!
Wij helpen u op afstand per telefoon of komen bij u langs.

Vijf winkels, bezoek op afspraak.

Wij helpen U in de gehele 071 regio en omgeving, dus ook in: Rijnsburg, Leiden, Oegstgeest, en uiteraard in 2231 CC Katwijk.

Lees onze reviews op klantenvertellen.nl:
Beoordeling door klanten: 7.9/10
» 209 beoordelingen

Computer reparatie Katwijk