Computer reparatie Roermond

Computer reparatie? Wij helpen u in Roermond!

Computer defect en/of software probleem in Roermond?

Heeft u nu computerhulp nodig of bent u slachtoffer geworden van een virusaanval? Aarzel niet en bel ons op via 077-2061004. Bij ons regelt u softwarehulp, reparatie of een gezonde computer/laptop snel en gemakkelijk!

Wij bieden drie mogelijkheden: onze monteur komt bij u langs, wij helpen u op afstand (telefonisch), u geeft het af op ons hoofdkantoor.

Wij helpen u direct aan de telefoon of we sturen een erkende ICT-specialist langs. Dus heeft u computerschade, software- of computerproblemen in Roermond en wenst u hulp, bel ons deze middag. Onze computerreparateurs werken zes dagen per week en zijn, bijna, dagelijks bij u in de buurt om reparaties uit te voeren of om u weer op weg te helpen.

Na uw melding komen we direct in actie, deze middag hulp in Roermond?

Computerhulp Roermond helpt u graag en snel met de vervanging of reparatie van: computers, pc's, laptops en monitors. Gedegen en goed advies, snel op locatie in Roermond. Onze medewerkers weten exact wat er bij uw computersysteem past. Uiteraard krijgt u het best mogelijke advies bij het maken van de juiste keuze.

Vaak de voordeligste in Roermond voor computer hulp en computer reparatie: bel en plan onze monteur op locatieservice vanaf €70,00 incl. diagnose en kleine reparatie! Kijk gerust op onze tarievenpagina.

Bel deze middag nog met 077-2061004 en we helpen u nu!
Wij helpen u op afstand per telefoon of komen bij u langs.
Wij hebben geen winkels.

Wij helpen U in de gehele 0475 regio en omgeving, dus ook in: stevensweert, Echt, Thorn, en uiteraard in 6041 WC Roermond.

Lees onze reviews op klantenvertellen.nl:
Beoordeling door klanten: 7.9/10
» 209 beoordelingen

Computer reparatie Roermond
077-2061004