Netwerk reparatie

Netwerk reparatie? Wij helpen u!

Netwerk reparatie

Bel deze ochtend 085-7606686 voor computerhulp in [plaats]! Ook voor het onderhoud en service van uw computer, laptop of pc staan wij 313 dagen per jaar voor u klaar. Ook 's avonds en op zaterdag.

Ervaren ICT professionals: laptopcomputerreparatie.nl werkt uitsluitend met gekwalificeerde computerreparateurs en levert ook gecertificeerde onderdelen. Wij zijn erkend computer reparateur en werken volgens de ISO en NEN norm. Dat geeft u 100% zekerheid dat er goed gerepareerd wordt en blijft u verzekerd van garantie. Computerproblemen in de toekomst worden hiermee beperkt.

Uw computer is snel weer in optimale conditie.
Vaak de voordeligste in Nederland voor netwerk reparatie, bekijk onze tarieven »

Wij hebben drie oplossingen:
Wij helpen u op afstand (telefonisch), de monteur komt bij u langs, u geeft het af op ons hoofdkantoor.

Onze servicewagens hebben voldoende voorraad en kunnen de reparatie vaak direct uitvoeren. Indien nodig nemen wij uw apparaat mee en krijgt u indien gewenst een vervangende laptop.

Netwerk reparatie [plaats]: nu hulp nodig?
Wij helpen u op afstand per telefoon of komen bij u langs. Wij hebben geen winkels. Heeft u advies nodig over de verschillende soorten computers en beveiligingsmaatregelen die er zijn, en waar u het beste voor kunt kiezen om de hoogste graad van beveiliging te behalen? Bel deze ochtend 085-7606686. Iedere dag en avond bereikbaar voor netwerk reparatie!

Let op: Wij repareren géén printers, en hebben géén winkel. Bel voor een monteur op locatie (vanaf €70,00) inclusief diagnose en een kleine reparatie. Wij helpen u nu via de telefoon cq. bezoeken u graag op afspraak.

Netwerk reparatie? Wij helpen u deze ochtend!

085-7606686