0592-217007

Audio Dwingeloo

Als het geluid van uw laptop, computer of tablet het niet doet, is dat heel vervelend. Wanneer u een film wilt kijken of muziek wilt luisteren, is het prettig als het geluid naar behoren werkt. Soms heeft u last van een storing in het geluid, hoort u gekraak of hoort u ineens helemaal niets.

Voor alle audioproblemen kunt u contact met ons opnemen. Vaak kunnen we� telefonisch de meeste problemen verhelpen. Door onze jarenlange ervaring weten wij de audioproblemen meestal snel op te lossen.

Mocht het probleem telefonisch niet op te lossen zijn, dan komt er een gecertificeerde monteur bij u thuis om uw iPad, notebook of pc te repareren. Onze monteurs repareren het probleem snel en vakkundig. U wordt vaak al dezelfde werkdag geholpen.

Computer defect en/of software probleem in Dwingeloo?

Heeft u nu computerhulp nodig of bent u slachtoffer geworden van een virusaanval? Aarzel niet en bel ons op via 0592-217007. Bij ons regelt u softwarehulp, reparatie of een gezonde computer/laptop snel en gemakkelijk!

Wij helpen u direct aan de telefoon of we sturen een gecertificeerde ICT-specialist langs. Dus heeft u computerschade, software- of computerproblemen in Dwingeloo en wenst u hulp, bel ons deze middag. Onze gecertificeerde computerreparateurs werken zes dagen per week en zijn, bijna, dagelijks bij u in de buurt om reparaties uit te voeren of om u weer op weg te helpen.

Na uw melding komen we direct in actie, deze middag hulp in Dwingeloo?

Computerhulp Dwingeloo helpt u graag en snel met de vervanging of reparatie van: computers, pc's, laptops en monitors. Gedegen en goed advies, snel op locatie in Dwingeloo. Onze medewerkers weten exact wat er bij uw computersysteem past. Uiteraard krijgt u het best mogelijke advies bij het maken van de juiste keuze.

Vaak de voordeligste in Dwingeloo voor computer hulp en computer reparatie: bezoek op locatie kost slechts €37,50 inclusief diagnose en een kleine reparatie. Kijk gerust op onze tarievenpagina.

Bel deze middag nog met 0592-217007 en we helpen u nu!
Wij helpen u op afstand per telefoon of komen bij u langs.
Wij hebben geen winkels.

Wij helpen U in de gehele 0521 regio en omgeving, dus ook in: Geeuwenbrug, Smilde, Rolde, Havelte, Westerveld, en uiteraard in 7991 TH Dwingeloo.

Lees onze reviews op klantenvertellen.nl:
Beoordeling door klanten: 7.9/10
» 209 beoordelingen

Audio Dwingeloo
0592-217007