075-7600092

Audio Jisp

Als het geluid van uw laptop, computer of tablet het niet doet, is dat heel vervelend. Wanneer u een film wilt kijken of muziek wilt luisteren, is het prettig als het geluid naar behoren werkt. Soms heeft u last van een storing in het geluid, hoort u gekraak of hoort u ineens helemaal niets.

Voor alle audioproblemen kunt u contact met ons opnemen. Vaak kunnen we� telefonisch de meeste problemen verhelpen. Door onze jarenlange ervaring weten wij de audioproblemen meestal snel op te lossen.

Mocht het probleem telefonisch niet op te lossen zijn, dan komt er een gecertificeerde monteur bij u thuis om uw iPad, notebook of pc te repareren. Onze monteurs repareren het probleem snel en vakkundig. U wordt vaak al dezelfde werkdag geholpen.

Computer defect en/of software probleem in Jisp?

Heeft u nu computerhulp nodig of bent u slachtoffer geworden van een virusaanval? Aarzel niet en bel ons op via 075-7600092. Bij ons regelt u softwarehulp, reparatie of een gezonde computer/laptop snel en gemakkelijk!

Wij helpen u direct aan de telefoon of we sturen een gecertificeerde ICT-specialist langs. Dus heeft u computerschade, software- of computerproblemen in Jisp en wenst u hulp, bel ons deze nacht. Onze gecertificeerde computerreparateurs werken zes dagen per week en zijn, bijna, dagelijks bij u in de buurt om reparaties uit te voeren of om u weer op weg te helpen.

Na uw melding komen we direct in actie, deze nacht hulp in Jisp?

Computerhulp Jisp helpt u graag en snel met de vervanging of reparatie van: computers, pc's, laptops en monitors. Gedegen en goed advies, snel op locatie in Jisp. Onze medewerkers weten exact wat er bij uw computersysteem past. Uiteraard krijgt u het best mogelijke advies bij het maken van de juiste keuze.

Vaak de voordeligste in Jisp voor computer hulp en computer reparatie: bezoek op locatie kost slechts €37,50 inclusief diagnose en een kleine reparatie. Kijk gerust op onze tarievenpagina.

Bel deze nacht nog met 075-7600092 en we helpen u nu!
Wij helpen u op afstand per telefoon of komen bij u langs.
Wij hebben geen winkels.

Wij helpen U in de gehele 075 regio en omgeving, dus ook in: Assendelft, Oostzaan, Zaandam, Wormerland, en uiteraard in 1546 AD Jisp.

Lees onze reviews op klantenvertellen.nl:
Beoordeling door klanten: 7.9/10
» 209 beoordelingen

Audio Jisp
075-7600092