Computer Boxtel

Computer? Wij helpen u in Boxtel!

Start uw computer niet goed op? Krijgt u foutmeldingen of reageert hij traag? Het is heel vervelend als uw pc niet goed functioneert.

Soms is het niet meteen duidelijk wat er aan de hand is met uw computer. Het kan zijn dat de computer moet worden opgeruimd. Onnodige bestanden en software moet worden verwijderd, zodat de processen kunnen worden versneld. Soms is er echter meer aan de hand; u heeft misschien een probleem met een component of er heeft zich een virus geplaatst op uw computer.

Onze servicegerichte medewerkers helpen u graag. Zij zoeken de problemen op en zorgen ervoor dat de computer veilig en grondig wordt gerepareerd. Vaak kunnen we uw problemen op afstand met u oplossen. U kunt bellen met 073-2048023 voor telefonische hulp (47,50 euro per gesprek, ongeacht de duur van het gesprek) of het maken van een afspraak met onze gecertificeerde monteur.

Wij zorgen er graag voor dat uw computer snel weer helemaal goed werkt.

Computer defect en/of software probleem in Boxtel?

Heeft u nu computerhulp nodig of bent u slachtoffer geworden van een virusaanval? Aarzel niet en bel ons op via 073-2048023. Bij ons regelt u softwarehulp, reparatie of een gezonde computer/laptop snel en gemakkelijk!

Wij bieden drie mogelijkheden: onze monteur komt bij u langs, wij helpen u op afstand (telefonisch), u geeft het af op ons hoofdkantoor.

Wij helpen u direct aan de telefoon of we sturen een erkende ICT-specialist langs. Dus heeft u computerschade, software- of computerproblemen in Boxtel en wenst u hulp, bel ons deze middag. Onze computerreparateurs werken zes dagen per week en zijn, bijna, dagelijks bij u in de buurt om reparaties uit te voeren of om u weer op weg te helpen.

Na uw melding komen we direct in actie, deze middag hulp in Boxtel?

Computerhulp Boxtel helpt u graag en snel met de vervanging of reparatie van: computers, pc's, laptops en monitors. Gedegen en goed advies, snel op locatie in Boxtel. Onze medewerkers weten exact wat er bij uw computersysteem past. Uiteraard krijgt u het best mogelijke advies bij het maken van de juiste keuze.

Vaak de voordeligste in Boxtel voor computer hulp en computer reparatie: bel en plan onze monteur op locatieservice vanaf €70,00 incl. diagnose en kleine reparatie! Kijk gerust op onze tarievenpagina.

Bel deze middag nog met 073-2048023 en we helpen u nu!
Wij helpen u op afstand per telefoon of komen bij u langs.
Wij hebben geen winkels.

Wij helpen U in de gehele 0411 regio en omgeving, dus ook in: Cromvoirt, Esch, Liempde, helvoirt, en uiteraard in 5282 BC Boxtel.

Lees onze reviews op klantenvertellen.nl:
Beoordeling door klanten: 7.9/10
» 209 beoordelingen

Computer Boxtel
073-2048023