Netwerk Hardenberg

Netwerk? Wij helpen u in Hardenberg!

Ondanks dat uw netwerk goed is geinstalleerd, heeft u problemen met een verbinding. De verbinding doet het niet of is heel traag. Wat is er aan de hand? Het kan zijn dat de problemen zich bevinden in de modem, of bijvoorbeeld de soft- of hardware van uw computer of laptop. Wij lossen graag samen met u de problemen op door middel van telefonische hulp. Ook bij installatie van nieuwe (wifi)netwerken helpen wij u graag.

Netwerk- en wifiproblemen zorgen voor veel ergernis. Gelukkig kunnen wij de problemen vaak snel voor u oplossen. Mocht het niet lukken de problemen telefonisch te verhelpen, dan komt er een gecertificeerde monteur bij u langs om de netwerk- of wifi-verbinding te herstellen. Zo bent u weer snel online.

�

Computer defect en/of software probleem in Hardenberg?

Heeft u nu computerhulp nodig of bent u slachtoffer geworden van een virusaanval? Aarzel niet en bel ons op via 038-2038138. Bij ons regelt u softwarehulp, reparatie of een gezonde computer/laptop snel en gemakkelijk!

Wij bieden drie mogelijkheden: onze monteur komt bij u langs, wij helpen u op afstand (telefonisch), u geeft het af op ons hoofdkantoor.

Wij helpen u direct aan de telefoon of we sturen een erkende ICT-specialist langs. Dus heeft u computerschade, software- of computerproblemen in Hardenberg en wenst u hulp, bel ons deze ochtend. Onze computerreparateurs werken zes dagen per week en zijn, bijna, dagelijks bij u in de buurt om reparaties uit te voeren of om u weer op weg te helpen.

Na uw melding komen we direct in actie, deze ochtend hulp in Hardenberg?

Computerhulp Hardenberg helpt u graag en snel met de vervanging of reparatie van: computers, pc's, laptops en monitors. Gedegen en goed advies, snel op locatie in Hardenberg. Onze medewerkers weten exact wat er bij uw computersysteem past. Uiteraard krijgt u het best mogelijke advies bij het maken van de juiste keuze.

Vaak de voordeligste in Hardenberg voor computer hulp en computer reparatie: bel en plan onze monteur op locatieservice vanaf €70,00 incl. diagnose en kleine reparatie! Kijk gerust op onze tarievenpagina.

Bel deze ochtend nog met 038-2038138 en we helpen u nu!
Wij helpen u op afstand per telefoon of komen bij u langs.
Wij hebben geen winkels.

Wij helpen U in de gehele 0523 regio en omgeving, dus ook in: Coevorden, Dedemsvaart, Hoogeveen, Emmen, en uiteraard in 77472 AK Hardenberg.

Lees onze reviews op klantenvertellen.nl:
Beoordeling door klanten: 7.9/10
» 209 beoordelingen

Netwerk Hardenberg
038-2038138