Virusscanner Lemmer

Virusscanner? Wij helpen u in Lemmer!

Als uw pc af en toe uitvalt, traag reageert of foutmeldingen laat zien, is er iets mis. Vaak zijn problemen met een pc, computer, laptop of notebook gemakkelijk te verhelpen, maar soms is er meer aan de hand. Wij helpen u graag met een grondige check van computer of laptop.

soms is er sprake van een virus....�

ten eerste moet deze dan grondig verwijderd worden, zonder schade toe te brengen aan uw bestanden. ten tweede moet er een goede virusscanner geinstalleerd worden om dit in de toekomst te voorkomen. �Ook de levering en installatie van een goede virusscanner doen wij graag, zodat u weer snel verder kunt met uw werk. bel nu 058-2037010 voor snelle hulp!

Door onze ruime ervaring in het repareren en installeren van laptops en notebooks weten wij de problemen vaak snel te verhelpen. We hebben bijvoorbeeld ervaring met het repareren van de processor, het beeldscherm, de usb-poorten en het verhelpen van problemen met software en de accu. Ook kunnen wij u helpen met het veilig en grondig verwijderen van virussen, en het voorkomen van een nieuwe aanval.

Voor telefonische hulp voor uw defecte laptop kunt u contact opnemen met 058-2037010, onze medewerkers helpen u graag met het oplossen van al uw laptopproblemen. Mocht het telefonisch niet lukken de problemen op te lossen, dan komt er een monteur bij u thuis. Vaak komen onze gecertificeerde monteurs dezelfde werkdag nog langs om de problemen te verhelpen.

Computer defect en/of software probleem in Lemmer?

Heeft u nu computerhulp nodig of bent u slachtoffer geworden van een virusaanval? Aarzel niet en bel ons op via 058-2037010. Bij ons regelt u softwarehulp, reparatie of een gezonde computer/laptop snel en gemakkelijk!

Wij bieden vier mogelijkheden: onze monteur komt bij u langs, wij helpen u op afstand (telefonisch), u geeft het af op ons hoofdkantoor of wij halen en brengen u pc of laptop. Vaak de goedkoopste oplossing.

Wij helpen u direct aan de telefoon of we sturen een erkende ICT-specialist langs. Dus heeft u computerschade, software- of computerproblemen in Lemmer en wenst u hulp, bel ons deze middag. Onze computerreparateurs werken zes dagen per week en zijn, bijna, dagelijks bij u in de buurt om reparaties uit te voeren of om u weer op weg te helpen.

Na uw melding komen we direct in actie, deze middag hulp in Lemmer?

Computerhulp Lemmer helpt u graag en snel met de vervanging of reparatie van: computers, pc's, laptops en monitors. Gedegen en goed advies, snel op locatie in Lemmer. Onze medewerkers weten exact wat er bij uw computersysteem past. Uiteraard krijgt u het best mogelijke advies bij het maken van de juiste keuze.

Vaak de voordeligste in Lemmer voor computer hulp en computer reparatie: bel en plan onze monteur op locatieservice vanaf €37,50 incl. diagnose en kleine reparatie! Kijk gerust op onze tarievenpagina.

Bel deze middag nog met 058-2037010 en we helpen u nu!
Wij helpen u op afstand per telefoon of komen bij u langs.
Wij hebben geen winkels.

Wij helpen U in de gehele 0514 regio en omgeving, dus ook in: Balk, Hindeloopen, Stavoren, Friese Meren, en uiteraard in 8531 CC Lemmer.

Lees onze reviews op klantenvertellen.nl:
Beoordeling door klanten: 7.9/10
» 209 beoordelingen

Virusscanner Lemmer
058-2037010